ÉS NOTÍCIA Entrevista a Rafa Flores


Amposta organitza una jornada dedicada al turisme sostenible

Cinta Bonet // AMPOSTA

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, Amposta ha organitzat una jornada d’experiències sostenible Km0 de les Terres de l’Ebre per aquest dimecres 27 de setembre a l’auditori municipal, i també un cap de setmana d’activitats. La regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, ha explicat que s’ha volgut dedicar la jornada a totes aquelles empreses del territori que treballen en el món de l'agricultura, la ramaderia, la pesca i l'aqüicultura i que han vist en el sector turístic una possibilitat de diversificar la seva oferta. Estévez ha explicat que des de l’Oficina de Turisme han detectat que els turistes volen visitar in situ les explotacions.

Ja a la nit se celebrarà la 2a Nit del Turisme on es farà un balanç de la temporada turística i un reconeixement a les empreses turístiques ampostines que treballen per la sostenibilitat. Pel que fa a les activitats del cap de setmana, destaca, diumenge 1 d’octubre, la Festa de la Sega que es realitzarà al Mas de la Cuixota-Restaurant l'Estany Casa de Fusta. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que des de l'Ajuntament s'està treballant per fomentar les activitats que fomentin el turisme sostenible.

Al llarg del cap de setmana s’oferiran activitats de turisme actiu, hi haurà una jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta a Sant Jaume d’Enveja o sortides amb el llaüt Lo Sirgador.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Joaquim Llopis, regidor no adscrit de Roquetes

DESTAQUEM

"La solidaritat"

Entrevista a Rafa Flores


PUBLICITAT

"Poble nou, poble vell"

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació