ÉS NOTÍCIA 'Quina morra!' a Primera Columna


Continuen els retrets als socialistes pel suport al 155 al ple de Tortosa

Cinta Bonet // TORTOSA

El ple de l’Ajuntament de Tortosa va estar marcat novament per la recriminació als socialistes pel suport a l’aplicació de l’article 155. El PDeCAT, ERC i la CUP hi van fer referències constants. Un dels més bel·ligerants va ser el portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez, a qui el portaveu del PSC, Enric Roig, va respondre amb contundència.

El portaveu d’ERC, Josep Monclús, va fer referència al franquisme polític, un paral·lelisme que va molestar notablement els socialistes els quals van insistir que la democràcia és respectar les lleis.

Amb tot, la CUP sí que va acceptar debatre la moció del PSC per la creació d’un carnet jove local. Una moció que ja va presentar en el ple de desembre però que el PDeCAT, ERC i la CUP es van negar a debatre com a protesta pel suport al 155. D’altra banda, Movem Tortosa va decidir retirar la moció per convocar de forma urgent la compareixença del Defensor de la Ciutadania després de conèixer que l’actual defensor, Joaquim Ricart, volia deixar el càrrec i arrencar el compromís de l’alcalde, Ferran Bel, de nomenar un nou defensor en el proper mes.

La única moció que es va aprovar va ser la del Partit Popular referent a la sonorització del semàfors, amb un sistema d’activació per comandament a distància.

Així, es va rebutjar la moció del Partit Popular referent a millorar la web municipal pel que fa a les subvencions atorgades per l’Ajuntament i una altra del PSC per la redacció del codi de conducta dels alts càrrecs. En aquesta darrer cas, l’equip de govern va explicar que a principis de desembre es van iniciar l’expedient per elaborar aquest codi.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació