ÉS NOTÍCIA Entrevista a Llorenç Navarro, president de la Federació de Veïns d'Amposta


Crida a participar en la nova campanya de recollida d’aliments a Tortosa

Cinta Bonet // TORTOSA

Els propers 12 i 13 de maig es realitzarà la campanya de recollida d’aliments de primavera al mercat municipal i diversos supermercats de Tortosa. El Banc d’Aliments, l’Ajuntament de Tortosa, Creu Roja, Càritas, la Reial Arxiconfraria de la Cinta, Protecció Civil i voluntaris de l’Obra Social la Caixa han convocat aquesta nova cita solidària perquè els 850.000 quilos l’any que el Banc d’Aliments reparteix a les Terres de l’Ebre només permeten cobrir una menjada diària d’aquells que ho necessiten. El coordinador del Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha explicat que a Tortosa són més de 3.000 les persones que necessiten ajuda.

Ologaray també ha detallat els aliments que més es necessiten. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet una crida a la participació però també ha demanat a la ciutadania que col·laborin en la recollida d’aliments fent-se voluntaris.

Totes aquelles persones que es vulguin inscriure ho poden fer trucant al telèfon 977 44 44 44 de Creu Roja Tortosa. Enguany la recollida també comptarà amb un concert solidari a càrrec de la Banda Municipal de Tortosa, el mateix dissabte 13 de maig a les 19 hores. Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Llorenç Navarro, president de la Federació de Veïns d'Amposta

DESTAQUEM

"La Passió" pels alumnes del Diví Mestre de Vilalba dels Arcs

50 Aniversari Motoclub Tortosa


PUBLICITAT

Els millors amics... dels animals

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació