ÉS NOTÍCIA Festa de Sant Antoni al Mas de Barberans


Deltebre clou la celebració dels 40 anys del municipi amb una gala

Cinta Bonet // DELTEBRE

Els Premis Deltebre van posar el punt i final als quaranta anys del municipi de Deltebre. I ho van fer amb una gran gala, davant de més de 300 veïns i veïnes, premiant a totes aquelles persones, entitats i empreses que han permès impulsar la imatge del municipi durant tots aquests anys. Uns quaranta anys que segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que han d’esdevenir un punt d’inflexió i l’inici d’una nova etapa que dibuixi el Deltebre del futur.

Han estat 1.116 persones les que mitjançant el seu vot han decidit els guanyadors de les dotze categories establertes. El premi Delta de l’Ebre va ser per l’exconseller Josep Rull per la seva implicació en el desenvolupament del municipi a partir dels projectes i actuacions realitzades des del seu departament. Rull va dedicar el reconeixement a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

El premi Especial va ser pel grup de Teatre de la Duna; el premi a la Trajectòria Exterior va ser per Jesús Pérez, fundador i president de l’ONG Metges Solidaris de Catalunya; el premi Acció Cívia ha estat per Creu Roja; el premi Teixit Associatiu ha estat per la Lliga Contra el Càncer. L’Homenatge a la Vida de les Dones Silenciades es va endur la primera posició en l’Acte Destacat de l’Any; la primera posició del premi Jove va ser pel ballarí i mestre de ball de saló Joan Roca Fabra; el premi a la Acció Empresarial ha estat per Hostal Cling 43; el premi Especial va ser per Ladis Alcalà, xef del restaurant Mas Prades i guanyador del programa televisiu Joc de Cartes; el premi a l’Enfocament Turístic ha estat per l’empresa Riu a l’Ebre; el premi Esportiu va ser per l’equip veterà femení de l’A.E. Xino-Xano mentre que el Festival Deltebre Dansa es va emportar el premi Cultura.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Joaquim Llopis, regidor no adscrit de Roquetes

DESTAQUEM

"La solidaritat"

Entrevista a Rafa Flores


PUBLICITAT

"Poble nou, poble vell"

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació