ÉS NOTÍCIA Entrevista a Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa


El COPATE licitarà en breu la gestió dels residus del Baix Ebre i el Montsià

Roig assegura al consell d'alcaldes que s’han tingut en compte les especificitats de Tortosa i Deltebre

Cinta Bonet // TORTOSA

Abans que acabi aquest mes de novembre el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) portarà a aprovació el plec de clàusules que ha de permetre licitar la gestió conjunta dels residus a la comarca del Baix Ebre i el Montsià. Així ho ha avançat aquest dimarts el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, després que aquest plec s’hagi presentat als alcaldes de la comarca. Roig ha avançat que s’han tingut en compte les especificitats de Tortosa i Deltebre.

Si els tràmits avancen segons el previst l’adjudicació de la gestió dels residus d’ambdues comarques es produiria entre els mesos de febrer i març. D’altra banda, Roig ha avançat que el proper divendres 24 de novembre es portarà a aprovació el pressupost per al 2018, que ascendeix a poc més de 16 milions d’euros, un 4’2% menys respecte l’exercici anterior. Una davallada que s’explica per una disminució de les inversions.

Pel que fa a la situació de l’equip de govern i tal i com ja va fer dijous passat durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha tornat a oferir a ERC que es replantegi el trencament del pacte. // Foto CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Norma Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació