ÉS NOTÍCIA Edició del 16 de març del 2018


El Festival ‘A Cel Obert’ altera la perspectiva dels patis tortosins

Míriam Gavaldà // TORTOSA

La impressionat instal·lació Globoverd, de Sergi Arbusà, ha guanyat el premi del jurat del festival A Cel Obert, que este cap de setmana ha omplert de gent el centre històric de Tortosa. Una intervenció d’art efímer instal·lada al pati dels Reials Col·legis, que obligava els espectadors a entrar literalment dins d’un globus. A banda, l’obra Punts de vista, de Jordi Martínez i Meritxell Solé, i instal·lada al pati de l’Escola d’Art, va obtenir el premi del públic.‘A Cel Obert’ naix amb l’objectiu de promoure la creativitat i, a la vegada, posar en valor el patrimoni arquitectònic de la ciutat.

Aquesta quarta edició de ‘A Cel Obert’ creix amb nous espais patrimonials al centre històric de Tortosa. En total hi havia vuit creacions: cinc que han guanyat el concurs del festival d’intervencions efímeres, la de dos artistes convidats i una tercera promoguda amb col·laboració de les escoles de Tortosa. Són obres que juguen amb l’espectador.

Com una altra obra, ‘Through the looking-glass’ d’Angel Enrique Cuadrado i Lucía Heras, situada al Pati del Reial Monestir de la Puríssima que fa pensar com es veuria el pati a través d’un mirall i com es pot distorsionar la realitat.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació