ÉS NOTÍCIA XIV Festa de l'Esport Aldeà


El millor judo base d'Espanya torna a Ferreries

Albert Pascual // TORTOSA

El regidor d'Esports de Tortosa, Joaquim del Pino, i el vicepresident del Nucli de Tecnificació Priorat-Tortosa, Agustín García, han presentat la cinquena Copa Ciutat de Tortosa Junior i onzena Copa Internacional Ebrenca infantil, puntuables per a la Copa d'Espanya. Un certamen consolidat i que enguany recupera el pavelló de Ferreries com a seu després de diverses millores efectuades.

Les dos jornades de judo del cap de setmana, i el divendres a la tarda dedicat al pesatge dels competidors, suposarà l'arribada de quasi 600 esportistes de catorze comunitats autònomes i judokes de les federacions d'Andorra, França i Bulgària, així com entrenadors i familiars. Un impuls per al judo a les Terres de l'Ebre així com donar a conéixer els atractius del territori a la gent present.

No només serà la Copa d'Espanya en categoria infantil el dissabte i junior el diumenge. Aprofitant la instal·lació, també se celebrarà el Campionat Comarcal de Judo del Baix Ebre dels Jocs Esportius Escolars. En aquesta prova participaran xiquets i xiquetes de la comarca des de patufet fins cadet. Joves judokes que ajuden a promocionar aquest art marcial al territori.

Les dos jornades al Pavelló de Ferrerries començaran a les 9 del matí i també podran ser seguides internacionalment gràcies a la plataforma Youtube.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació