ÉS NOTÍCIA Entrevista a Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa


El món del teatre homenatja Carles Santos amb un espectacle que recollirà el seu imaginari

Cinta Bonet // BARCELONA

El món del teatre retrà aquest dissabte el seu particular homenatge a la figura de Carles Santos amb l'espectacle “Un Santos (sense el Santos)” al Teatre Lliure. L'obra, dirigida per dues de les seves estretes col·laboradores, Montse Colomé i Anna Llopart, gira durant una hora entorn a l'imaginari del compositor i músic amb la col·laboració d'una quarantena d'artistes. La música, el text i la dansa seran l'element comú de l’espectacle, que recull fragments d'una quinzena d'obres.

Així, inclou fragments d'obres com “Beethoven, si tanco la tapa què passa?”, estrenada el 25 de setembre de 1982 a la plaça del Rei de Barcelona o “Té Xina la fina petxina de Xina” estrenada al Teatre Regina el 1984, arribant fins a l'última producció “Collar de cranis Esquerdes parracs enderrocs” al Teatre Nacional de Catalunya l'any passat. Una història concebuda, segons Colomé, com un espectacle amb parts corals, cantades amb solistes, textuals i fragments de dansa per incloure totes les disciplines que va abordar durant la seva llarga i prolífica carrera.

En paraules dels seus impulsors, l'espectacle és Santos en “estat pur”, sense vestuari ni escenografia, concebut com una “festa sorpresa” i un “acte de fe”.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Norma Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació