ÉS NOTÍCIA Edició del 16 de març del 2018


El rector de la URV inaugura el dotzè curs Dones, Salut i Educació a Deltebre

Cinta Bonet // DELTEBRE

Donar a conèixer des d’una perspectiva científica i de gènere temes relacionats amb la promoció de la salut i l’educació, reivindicar els drets de les dones i animar homes i dones a rebutjar la visió androcèntrica del món. Aquests són els principals objectius del curs d’extensió universitària Dones, Salut i Educació que se celebra a Deltebre i que enguany arriba a la seva 12a edició. Prèviament a la inauguració, el rector de la URV, Josep Anton Ferré, i l’alcalde, Lluís Soler, va han signat la renovació del conveni de col·laboració que permet realitzar aquesta formació i arran del qual l’Ajuntament de Deltebre aporta 2.500 euros. Ferré va destacar la perseverança del departament de Pedagogia de la URV en impulsar la proposta. També va fer notar que cada cop la universitat és més femenina que masculina.

Per la seva part, l’alcalde de Deltebre va destacar que iniciatives d’aquest tipus generen un valor social afegit entre els veïns del municipi.

El curs és gratuït i es realitzarà cada primer divendres de mes de 18 hores a 20 hores. La primera de les conferències serà aquest divendres 6 d’octubre, sota el títol de “L’Islam avui. Alguns aspectes controvertits”, a càrrec de Dolors Bramon, professora emèrita d’Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat de Barcelona. L’ecofeminisme, urbanisme i gènere, la mort, la vida i l’amor, l’insomni, l’educació dels fills i les identitats negades dels nadons robats són alguns dels temes que s’exposaran en les sessions d’aquesta nova edició.

Enguany el curs es trasllada a la Biblioteca Delta de l’Ebre. De fet, es va aprofitar la visita del rector per posar en marxa una secció de feminisme en aquest equipament. Foto URV.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació