ÉS NOTÍCIA Entrevista a Maria Jesús Viña, regidora de Serveis Socials i Drets Civils de Tortosa


El risc d'incendi a l'Ebre continua sent molt alt després de l’estiu

Cinta Bonet // TORTOSA

A les Terres de l'Ebre la campanya forestal estival s'ha tancat amb satisfacció però amb una crida a mantenir la prudència ja que el risc d'incendi continua sent molt alt fins que no arribin els primers episodis de pluja abundant al territori. En concret, al conjunt de les Terres de l’Ebre s’han produït 35 incendis que han cremat 121 hectàrees, 109 de les quals concentrades en l'incendi de Tivenys, que va ser el segon més important al país aquest estiu. El Cap dels Agents Rurals a les Terres de l’Ebre, Miquel Àngel Garcia, ha destacat que malgrat la quantitat d’incendis el nombre d'hectàrees cremades ha estat molt baix durant l'estiu i s'han concentrat sobretot a la comarca del Baix Ebre.

L'actuació d'una incendiària a l'Ametlla de Mar, ja detinguda, i altres incendis petits que encara s'estan investigant, han estat la causa que el nombre de focs de l'estiu ebrenc sigui el més alt dels darrers 10 anys.

Del total de 35 incendis, destaca que 8 han estat causats per llamps, 9 han estat intencionats i 9 més s’estan investigant. La resta corresponen a accidents amb línies elèctriques, motor i màquines, negligències d e fumadors o la causa és desconeguda.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Joaquim Llopis, regidor no adscrit de Roquetes

DESTAQUEM

"La solidaritat"

Entrevista a Rafa Flores


PUBLICITAT

"Poble nou, poble vell"

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació