ÉS NOTÍCIA Els Destacats de Baubí del 22 de març


El sanejament dels terrenys de Flix, al web corporatiu d’Ercros

Gustau Moreno // FLIX

Ercros ha anunciat aquest divendres que ha inclòs un nou apartat dins del seu web corporatiu, que recull tota la informació disponible sobre el sanejament dels terrenys de la fàbrica de Flix. La nova pàgina ofereix informació sobre la història de la fàbrica, l’estat actual dels treballs de caracterització i sanejament, i també els projectes de futur. A més, segons Ercros, el web s’actualitza periòdicament amb tota la informació d’interès que es genera sobre aquest tema. L’empresa assegura que la iniciativa respon a la voluntat d’Ercros d’informar “amb la màxima transparència” respecte del procés de sanejament dels seus terrenys a Flix.

En l’àmbit de les actuacions previstes per al període 2017-2018, Ercros inclou l’aturada de la planta de producció de clor, el passat 11 de desembre. Quant als treballs en execució, destaquen el manteniment del programa de control i vigilància establerts per l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), a més del desmantellament de l’antic magatzem exterior i les instal·lacions annexes, en desús des del 1993. També el desmantellament de l’antic magatzem Alsuta, en desús des del 2009.

A més, Ercros està executant la instal·lació de nous piezòmetres i la realització de nous sondejos, per completar la investigació detallada; el sanejament del subsòl afectat per compostos orgànics volàtils als sectors de les plantes de tricloroetilè i percloroetilè, magatzem exterior i magatzem Alsuta; i també la redacció del projecte de descontaminació dels equips i edificis de la planta d’electròlisi seguint la normativa aprovada per la Comissió Europea. Finalment, queden pendents d’iniciar-se els treballs de retirada selectiva i controlada de les terres on es t roben els magatzems exteriors i Alsuta.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Norma Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació