ÉS NOTÍCIA l'Entrellat de divendres 16 de març de 2018


Els comerciants esperen augmentar les vendes entre un 4 i un 5 per cent, durant les rebaixes

Cinta Bonet // TORTOSA

Els comerciants esperen augmentar les vendes entre un 4% i un 5% aquest gener per les rebaixes. Segons el president de la patronal Retailcat, Joan Carles Calbet, la previsió és “bastant bona” després d'un octubre “fluix i negatiu” però d'un novembre on el comerç es va “refer”, principalment per l'arribada del fred i la campanya del “Black Friday”. D'altra banda, enguany s'ha tornat a repetir l'inici de rebaixes dispar ja que alguns comerços van avançar els descomptes al 2 de gener. Des de la Junta de l’Agrupació Centre Comercial de Tortosa, Rafel Saragossa, també ha afirmat que les perspectives són bones.

Quant a la campanya de Nadal, Saragossa afirma que aquesta ha estat irregular però s’han complert les perspectives previstes. Quant a la pista de gel, i a l’espera de conèixer les xifres definitives, Saragossa ha afirmat que un any més s’ha demostrat un atractiu per la campanya de Nadal i una “estratègia d’èxit” per a la ciutat.

Com acostuma a passar, els principals sectors beneficiaris d'aquesta època de descomptes seran els del tèxtil i moda. Saragossa també s’ha mostrat convençut que la campanya de Nadal continua sent la reina.

Aquest dilluns, al centre de Tortosa es podien veure descomptes de més del 50%.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació