ÉS NOTÍCIA Edició del 16 de març del 2018


Els regidors del PSC de Camarles es donen de baixa i passen al grup de no adscrits

Cinta Bonet // CAMARLES

Els regidors del grup municipal de Camarles i Lligallos del PSC, Ramon Brull, Lluïsa Esmel i Jordi Bonet, han decidit donar-se de baixa del grup PSC i passar a ser regidors no adscrits. En un comunicat assenyalen que ha estat una decisió presa fruit d’una “llarga reflexió”. Assenyalen que “els diferents temes polítics ocorreguts els darrers mesos, així com els canvis realitzats al Consell Comarcal del Baix Ebre” els han impulsat a prendre aquesta decisió “per donar una estabilitat municipal”. Tot just fa una setmana el PDeCAT i ERC van aprovar una moció de censura a l’ens comarcal per apartar de la presidència al socialista Enric Roig. Precisament, el seu lloc l’ocupa ara l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, del PDeCAT, qui estava governant junt amb el PSC a l’Ajuntament.

Els tres regidors del PSC apunten que el seu grup municipal porta dos anys i mig treballant molt intensament pel municipi de Camarles en projectes que portaven al seu programa electoral. Molts d’ells asseguren que ja s’han realitzat i d’altres estan en vies de fer-ho, i que el seu objectiu és evitar que aquesta línia de treball es pugui veure afectada.

En el comunicat, els tres regidors afirmen que estan “fermament convençuts que aquesta decisió és la millor que es podria prendre”. La decisió es farà efectiva en la propera sessió plenària de la corporació municipal.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació