ÉS NOTÍCIA Edició del 21 de març del 2018


Els veïns d’Amposta reclamen el pla de mobilitat i un pla estratègic

Gustau Moreno // AMPOSTA

El president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta ha refermat aquest divendres que la capital del Montsià necessita un pla de mobilitat i també un pla estratègic. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Llorenç Navarro ha valorat que el govern d’Esquerra d’Amposta recorda el govern del convergent Joan Maria Roig, en el sentit que només l’alcalde prenia les decisions. Navarro ha dit que s’estan improvisant mesures com la propera construcció d’un aparcament en una illa de cases propera a l’hospital. Així, ha demanat més participació de la ciutadania en la presa de decisions.

Segons Navarro, a Amposta falta una major planificació a l’hora de construir nous equipaments i preveure el seu impacte en la mobilitat. De fet, ha recordat que les obres del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) haurien pogut incloure la construcció d’un pàrquing soterrat.

El dirigent veïnal ha tornat a reclamar una millora del manteniment de la via pública, així com una major aposta del govern municipal per l’Escola d’Art. Navarro també ha valorat positivament que s’estiga renovant la façana fluvial de la zona del castell d’Amposta. Però ha advertit que no els agrada el projecte de fer-hi un restaurant o una zona d’oci, sense haver consultat la ciutadania.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Norma Pujol, coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació