ÉS NOTÍCIA Districte 21. 15 de març


Els veïns de Garcia decideixen construir un nou Ajuntament

Cinta Bonet // GARCIA

Els veïns de Garcia han escollit construir un nou Ajuntament al bell mig del poble. Les dependències s’ubicarien en l’espai que ara ocupa Ca Borràs, un edifici propietat de l’Ajuntament de Garcia, situat entre la Ronda de l’Ebre i el carrer Centre, que es troba en molt mal estat i que ha de ser enderrocat. Les dependències municipals s’ubicarien al primer pis del nou edifici mentre que a la planta baixa es traslladaria el consultori mèdic i s’habilitarà una llar de jubilats.

Els veïns havien d’escollir entre aquesta actuació o la millora del carrer Gatera, una obra que ara per ara queda descartada. La voluntat de l’Ajuntament de Garcia es finançar tot el projecte amb les subvencions del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2017-2020, les ajudes que reben com a municipi nuclear i recursos propis. La inversió total no arriba al milió d’euros. La previsió és finalitzar l’obra a finals del 2019 o principis del 2020.

Garcia ha remarcat que l’actuació permetrà crear una llar de jubilats, fins ara inexistent al poble, concentrar els serveis al centre del municipi, i convertir l’edifici actual de l’Ajuntament en un hotel d’entitats.

L’edifici també inclourà un caixer automàtic.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació