ÉS NOTÍCIA Edició del 16 de març del 2018


Els veïns reprenen els talls mentre s'esperen les bonificacions a l’AP-7

Albert Pascual // AMPOSTA

El moviment veïnal que reclama una AP-7 gratuïta iniciarà aquest dissabte el tercer any de talls a la N-340 després de l’aturada per les vacances de Nadal.

Uns talls que venen marcats per l’anunci el 4 de setembre, de l’aleshores Conseller de Territori, Josep Rull, per desviar els camions cap a l’autopista i bonificar també als cotxes entre els peatges de Vinaròs i l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta mesura havia d’entrar en vigor el passat 1 de gener. El portaveu del moviment “Prou, AP-7 gratuïta ja!” Llorenç Navarro ha dit que des de Foment està tot preparat, però només falta la decisió política.

Navarro recorda però, que aquesta no és la solució per la qual han estat lluitant durant els últims dos anys i mig, ja que ells aposten per la gratuïtat de l'autopista.

Per tant, després de 177 talls de carretera, es reprèn aquella petita batalla veïnal que va començar per protestar contra les rotondes, limitacions de velocitat i doble línia contínua. Navarro també ha carregat contra els polítics de les Terres de l’Ebre, i els ha posat com a exemple, els d’altres territoris que amb menys protestes ciutadanes han aconseguit més èxits en les seues reclamacions.

Els talls tornaran a Alcanar i l’Ametlla de Mar cada dissabte a les quatre de la tarda.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació