ÉS NOTÍCIA XIV Festa de l'Esport Aldeà


Escribà explica la seva pastisseria creativa als alumnes de l’Escola d’Hosteleria

Cinta Bonet // TORTOSA

El reconegut i prestigiós pastisser Christian Escribà ha impartit aquest divendres una conferència davant dels alumnes del curs de pastisseria de l’Escola d’Hosteleria de les Terres de l’Ebre, a l’institut Joaquim Bau de Tortosa. Escribà forma part d’una de les famílies amb més tradició de Catalunya en aquet sector i actualment es troba a l’avantguarda en pastisseria. Són força conegudes les seves espectaculars mones i també els anells de caramel, que ven a gairebé una vintena de països. Escribà destaca que allò que busca amb la pastisseria de fantasia és “sorprendre i emocionar” la gent.

L’origen de la pastisseria Escribà té lligams amb Tortosa. Mateu Serra, nascut a Torregrossa, va obrir l’any 1906 una fleca a Barcelona amb la seva dona, Josefina Gala, de Tortosa, qui sovint feia pastissets per a la família. Amb el temps en va posar a la venda i davant l’èxit que va tenir van contractar un confiter, Antoni Escribà Cases. L’any 1933 van agafar les regnes del negoci la filla del matrimoni i el nou pastisser, que van renovar l’establiment amb el nom de confiteria Escribà i el logotip del pastisser que es coneix actualment. Així ho recordava Escribà.

Per la seva part, el també pastisser i professor de l’Escola d’Hosteleria de les Terres de l’Ebre, Valero Munté, ha explicat que l’objectiu era que els alumnes poguessin escoltar “el mestre de mestres” de la pastisseria i alhora buscar atreure nous alumnes per al proper curs.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació