ÉS NOTÍCIA Districte 21. 15 de març


Jornada de derbis a la Lliga Comarcal de Pàdel

Albert Pascual // VINARÒS

La Lliga Comarcal de Pàdel arribava aquest cap de setmana a la tercera jornada amb un dels derbis més apassionants entre clubs de diferents ciutats. A les instal·lacions de l'Indoor Vinaròs, l'equip local s'enfrontava al Padel Indoor Benicarló.

El bon ambient i també la històrica rivalitat entre els dos municipis va estar present en aquesta jornada de diumenge al matí.

Finalment la victòria va ser clara per al Benicarló en guanyar 0-8. El mateix equip en categoria B també va guanyar però sense poder fer ple de victòries conformant-se en un 6-2.

A la mateixa lliga sud, l'altre equip de la capital del Baix Maestrat, el Club Tennis Vinaròs va guanyar per un clar 8-0 al Faig Pàdel de la Sénia.

També va haver-hi competició a les instal·lacions de la Urbanització Panoràmica Golf de Sant Jordi on l'equip local rebia al B del CT Vinaròs en un matí on va predominar el bon joc i un resultat favorable per al Golf Panoràmica de 5-3.

A la lliga nord, resultats molt clars per l'IAmPadel i JesusSport en guanyar per un clar 8-0 al Johnny Montañés i Ampolla Pàdel respectivament. El derbi entre el Centre d'Esports Amposta i el Club Tennis Tortosa va acabar amb un resultat més igualat de 6-2 a favor del club ampostí. A la segona categoria el derbi va ser per al Tortosa 5-3. Idèntic resultat per al JesusSport enfrontant-se amb La Plana. L'IAmPadel també va guanyar per un clar 0-8 al Johnny Montañés.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació