ÉS NOTÍCIA La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna


L’Aldea renova el conveni amb Càritas per ajudar a les persones amb risc d’exclusió social

Cinta Bonet // L'ALDEA

L’Ajuntament de l’Aldea i Càritas han renovat el conveni per l’ajut de les famílies més necessitades i amb menys recursos del municipi. Amb aquest conveni de col·laboració no només es vol millorar les condicions de vida d’aquestes persones sinó també dels voluntaris de Càritas que continuaran realitzant aquesta gran tasca a la població. La regidora de Benestar Social i Família, Nati Bernal, ha explicat que l’objectiu és que cap persona pateixi fam.

El director de Càritas Aldea, Roberto Trias, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de l’Aldea. Trias ha explicat que tot i que la majoria de famílies que demanen ajuda són temporers també hi ha veïns del poble que necessiten els recursos de Càritas.

El coordinador de Càritas Aldea, Josep Prades, ha destacat el gran nombre d’aliments que reben diàriament dels supermercats del municipi, especialment de Miquel Alimentació, fet que els permet donar ajuda a veïns de pobles propers que es desplacen fins a l’entitat.

Més enllà de donar aliments, Càritas també realitza altres tasques socials com la visita dels avis de l’Aldea ingressats en diferents residències per a la gent gran del territori.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació