ÉS NOTÍCIA Entrevista a Cristina Girón, regidora de Joventut de Tortosa


La Sénia rep 750 incidències a través de la Línia Verda en un any i mig

Cinta Bonet // LA SÉNIA

L’Ajuntament de la Sénia ha fet un valoració molt positiva del funcionament i ús de la Línia Verda. Es tracta d’una aplicació mòbil que permet als veïns poder comunicar incidències als responsables municipals perquè puguin actuar. Des de la seva posada en marxa, ara fa un any i mig, s’han rebut 750 incidències, d’aquestes un 86% han estat solucionades. L’alcalde de la Sénia, Joan Moisés, ha explicat que la majoria d’incidències estan relacionades amb l’aigua, la llum i la neteja.

Moisés ha destacat que els veïns han col·laborat molt en la iniciativa que ha permès fomentar la participació ciutadana i agilitzar notablement la resolució de les incidències.

L’alcalde de la Sénia ha explicat que la Línia Verda també els ha permès recollir informació tècnica per millorar, per exemple, la xarxa elèctrica.

La Línia Verda també funciona a Alcanar i recentment s’ha estrenat a Jesús. De fet, l’EMD de Jesús ja ha començat a gestionar les primeres incidències que ha rebut a través de l’aplicació de mòbil Línia Verda, que ha posat en funcionament aquesta setmana. De fet, el primer dia ja va tenir quatre incidències registrades a través de Línia Verda. La regidora de Comunicació i Xarxes, Mònica Sales, ha explicat aquest divendres que fins i tot ja han començat a solucionar les primeres incidències rebudes, mentre que les altres estan en procés de fer-ho.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Mònica Sales, diputada del PDeCAT

DESTAQUEM

"Corbera d'Ebre, el nostre poble"

Entrevista a l'equip ciclista Controlpack


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació