ÉS NOTÍCIA Districte 21. 22 de març


La Universitat de Barcelona recorda les víctimes de l'accident de Freginals

Cinta Bonet // BARCELONA

La Universitat de Barcelona (UB) ha homenatjat aquest dilluns les tretze estudiants que van perdre la vida fa un any en l'accident d'un autocar a Freginals amb un acte al jardí Ferran Soldevila de l'Edifici Històric, on s'hi ha col·locat una placa en memòria de les víctimes. Al voltant de la pedra, s'hi ha plantat una magnòlia i tretze boixos. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha destacat que el compromís de recordar i explicar el que va succeir.

D’altra banda, el conseller d’Interior, Jordi Jané, ha explicat aquest dilluns que el Govern incrementarà les inspeccions als centres que renoven permisos de conduir perquè siguin més “estrictes” amb els conductors, especialment de transport col·lectiu, i així s'assegurin que reuneixen totes les condicions físiques i psíquiques per posar-se al volant.

Aquest és una de les mesures incloses en el paquet que s’ha enllestit per reforçar la seguretat en el transport amb autocar, quan fa un any de l’accident de Freginals. Un altre dels focus es troba a incentivar l'ús del cinturó de seguretat, obligatori des del 2007 en autocars de llarga tirada. En aquest sentit, Jané ha confirmat que la majoria de passatgers morts en l’accident no portaven el cinturó. Foto ACN.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Josep Juan Segarra i Josep Bertomeu 'Polet', de la Campanya pels Sediments

DESTAQUEM

"La terrissa" a l'escola Sant Llorenç de la Galera

Entrevista a Raül Querol, president Penya Ciclista Baix Ebre


PUBLICITAT

La Sénia: Moble de present i futur

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació