ÉS NOTÍCIA Ple extraordinari de Tortosa, 22 de febrer


Les parròquies es recuperen i augmenten les aportacions solidàries a la diòcesi de Tortosa

Cinta Bonet // TORTOSA

Les parròquies i l’administració Diocesana de Tortosa han tancat l’exercici 2016 amb superàvit. En concret, les parròquies han aconseguit 14.000 euros de superàvit, a diferència de l’exercici anterior quan l’exercici es va tancar amb un dèficit de 211.000 euros. En aquest darrere exercici, els ingressos van superar els 2’828 milions d’euros i les despeses els 2’814 milions d’euros. També el Bisbat ha tancat amb un superàvit de 141.000 euros, amb uns ingressos de 2’65 milions d’euros i unes despeses 2’51 milions. Destaca també l’increment de les aportacions solidàries que, segons l’Ecònom Diocesà del Bisbat de Tortosa, mossèn Víctor Cardona, junt amb les subvencions rebudes, arriben als 3 milions d’euros.

Mossèn Cardona ha explicat que entre les obres més destacades que s’han realitzat aquest darrere exercici hi ha la rehabilitació de la capella de l’església de Vallibona, en molt mal estat de conservació, i el manteniment de la Catedral de Tortosa.

Aquest proper diumenge 12 de novembre la Diòcesi de Tortosa celebrarà la campanya de germanor per tal d’impulsar una participació més solidària de la ciutadania en el sosteniment econòmic de l’Església.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Mònica Sales, diputada del PDeCAT

DESTAQUEM

"Corbera d'Ebre, el nostre poble"

Entrevista a l'equip ciclista Controlpack


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació