ÉS NOTÍCIA Temps Afegit


Més de 400 persones participen en el Torneig dels 3 Reis d'handbol

Míriam Gavaldà // TORTOSA

El Pavelló Firal de Remolins de Tortosa va ser diumenge testimoni del seté Torneig Tres Reis. Un campionat d'handbol organitzat pel Centre d'Esports Tortosa. La jornada va reunir 40 equips de diferents categories i unes 400 persones entre xiquets, pares i mares.

El regidor d'Esports de Tortosa, Joaquim Del Pino, va destacar l'evolució que l'handbol ha tingut a la ciutat i la semblança amb la filosofia dels World Sports Games.

El Torneig acull clubs de les Terres de l'Ebre i també d'altres indrets com el País Valencià, el Camp de Tarragona i les comarques de Barcelona. El president del Centre d'Esports Tortosa, Magí Marqués, va voler agrair a tots els col·laboradors que aquest torneig siga possible.

Per la seua banda, la representant territorial de l'esport a les Terres de l'Ebre, Cinta Espuny, va remarcar la tasca d'inserció i socialització que s'aconsegueix amb esports com l'handbol.

Els grans protagonistes van ser els més joves. El Club Handbol Ascó va guanyar en prebenjamí, i l'Escola de Ferreries en benjamí. El Balonmano Vila-Real va emportar-se el primer premi en aleví i en infantil femení. Per la seua banda, el Centre d'Esports Tortosa va guanyar en infantil masculí, les dues categories de cadet i la final del sènior masculí.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Joaquim Llopis, regidor no adscrit de Roquetes

DESTAQUEM

"La solidaritat"

Entrevista a Rafa Flores


PUBLICITAT

"Poble nou, poble vell"

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació