ÉS NOTÍCIA Entrevista a Cristina Girón, regidora de Joventut de Tortosa


Miró defensa l’acció del seu govern en minoria al Consell Comarcal del Montsià

Gustau Moreno // AMPOSTA

El president del Consell Comarcal del Montsià, el socialista Francesc Miró, ha afirmat aquest dimecres que li preocupa relativament la possible presentació d’una moció de censura, anunciada pel grup d’Esquerra quan ara fa un mes va trencar el govern amb el PSC. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha assenyalat que, tot i estar en minoria, el seu govern continua impulsant projectes “nous i engrescadors” per a la comarca.

Més enllà de la possible formalització de la moció de censura, Miró ha afirmat que ara el més preocupant és que ara mateix tenen un gerent, nomenat arran del pacte amb ERC, que no té la confiança de l’actual govern.

El president ha afirmat que estan parlant amb la resta de grups comarcals; més que per intentar ampliar el govern del Montsià, per tirar endavant els projectes. De fet, ha dit que els punts de l’ordre del dia s’intenten consensuar un a un.

D’altra banda, Miró també ha lamentat la “deslleialtat” d’ERC al Consell Comarcal del Baix Ebre, on divendres també van trencar el pacte de govern.

Finalment, Miró ha lamentat els fets de dilluns al ple de Tortosa, on el regidor de la CUP va titllar de “miserables” els socialistes. El president del Consell Comarcal del Montsià ha denunciat, també, l’actitud de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Mònica Sales, diputada del PDeCAT

DESTAQUEM

"Corbera d'Ebre, el nostre poble"

Entrevista a l'equip ciclista Controlpack


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació