ÉS NOTÍCIA Torneig Club Tennis Vinaròs


Operatiu policial contra el tràfic de drogues a Amposta

Cinta Bonet / ACN // AMPOSTA

Mossos d'Esquadra i Policia Local d'Amposta han dut a terme aquest divendres un important operatiu policial contra el tràfic de drogues a la capital del Montsià. S’han fet quatre entrades simultànies a domicilis d'Amposta, tres d'aquests al barri del Grau. En concret, dos dels domicilis al carrer Agustina d’Aragó, un altre al carrer Vázquez de Mella, i un al carrer Xile. L'operatiu policial s'ha dut a terme per iniciativa de la Policia Local i amb el suport dels Mossos d'Esquadra. En total han participat en els escorcolls més d'una vuitantena d'agents. Segons fonts policials, en aquests domicilis es podria preparar venda al detall de cocaïna i heroïna.

Es tracta d'una operació iniciada per la policia local i en la quan s'estava treballant des de fa dos mesos. El consistori ha destinat a l'operació tots els recursos disponibles del cos policial municipal i ha lloat l'efectivitat del treball conjunt amb altres policies en la línia de frenar la distribució a petita escala d'estupefaents.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha subratllat que aquesta actuació s'emmarca en la “voluntat de fer pressió” i reforçar la idea entre la ciutadania que no existeix “impunitat” per part dels traficants de drogues que operen des de diversos immobles de la ciutat.

Els escorcolls encara no han acabat i es preveuen diverses detencions. Foto ACN.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació