ÉS NOTÍCIA Edició del 16 de març del 2018


Roig nega que els regidors de Camarles s’hagin donat de baixa del PSC

Segons l'expresident del consell del Baix Ebre, els regidors de Camarles s'han limitat a abandonar el grup municipal del PSC per passar al grup de no adscrits

Gustau Moreno // CAMARLES

L’expresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha assegurat aquest dimarts que els tres regidors del PSC de Camarles no han deixat el partit, sinó que només s’han passat al grup de regidors no adscrits. Roig ha negat que s’hagi produït cap baixa de militants, tal i com es va afirmar després que l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, s’haja convertit en la nova presidenta del consell del Baix Ebre arran de la moció de censura entre Esquerra i el PDeCAT.

Roig ha valorat que aquesta ha estat una opció “personal i de poble” dels exregidors del PSC. Però ha lamentat el que considera un intent constant d’afeblir els socialistes i traure’ls del govern de les institucions, fins i tot tergiversant les possibles baixes del PSC. De fet, ha revelat que dos consellers d’ERC el van pressionar perquè es donés de baixa del PSC si volia conservar la presidència.

En aquesta línia, Roig ha insistit a acusar l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, de ser l’instigador de la moció de censura entre el PDeCAT i Esquerra al Baix Ebre.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació