ÉS NOTÍCIA Torneig Club Tennis Vinaròs


Roquetes aprova un pressupost de gairebé 6,4 milions d’euros per al 2018

Cinta Bonet // ROQUETES

El ple de l’Ajuntament de Roquetes va aprovar un pressupost de gairebé 6,4 milions d’euros per al 2018, un 3’52% més respecte l’exercici anterior. Els comptes van prosperar amb els vots favorables de l’equip de govern d’ERC i el PDeCAT, i l’abstenció de tots els grups de l’oposició, és a dir, el PSC, el PP, Entesa i Progrés per Roquetes i PxC. La regidora d’Hisenda, la republicana Tere Moreso, va destacar l’accent social del pressupost i el repunt en les inversions.

Moreso va detallar les principals inversions previstes per aquest 2018 entre les quals hi ha la remodelació de la plaça de la Raval de Crist, la reforma exterior del casal de l’Hort de Crüells o la construcció d’un rocòdrom.

El portaveu del PDeCAT, Josep Codorniu, va afirmar que eren uns pressupostos que reflectien una “estabilitat i millora”.

El portaveu del PSC, Pere Romagosa, va lamentar els retrets que va rebre el seu grup pel suport dels socialistes a l’article 155.

El portaveu del PP, Joaquim Llopis, ha defensat la seva abstenció en positiu malgrat voldria uns pressupostos més elevats.

Finalment, el portaveu d’Entesa i Progrés per Roquetes, Josep Bertomeu, va dir que eren uns pressupostos millorables des del punt de vista de l’equitat i la justícia social.

En el ple extroadinari també es van aprovar els Plans Locals de Joventut.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació