ÉS NOTÍCIA Quarta victòria consecutiva per a l'Ebre Escola


Salut Ebre no arriba a temps i l'hospital de Móra d'Ebre seguirà gestionat des de Reus

G.M. // MÓRA D'EBRE

L'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre continuarà gestionat des de Reus, com a mínim, fins a l'estiu. L'Ajuntament de Reus, a través del Grup Salut, seguirà gestionant l'hospital morenc més enllà del mes d'abril, data en què es venç la concessió actual a través de la societat Gecohsa. Segons ha publicat Diari de Tarragona, això és així perquè la Generalitat, a través del Servei Català de la Salut (CatSalut), ha sol·licitat a Reus aplicar una prorrogació de dos mesos sobre el calendari previst, ja que encara no es pot posar en marxa Ebre Salut, la societat pública que havia de gestionar l'hospital de Móra d'Ebre.

Cal recordar que la gestió realitzada pel Grup Salut durant els últims anys ha estat molt criticada per la plantilla de treballadors de l'hospital de Móra d'Ebre. Sobretot, la decisió de desviar 4 milions d'euros dels fons de Gecohsa a l'Hospital Sant Joan de Reus, per evitar la seua dissolució. L'encarregat d'avançar la creació de Salut Ebre va ser el llavors conseller de Salut, Toni Comín, durant la seua última visita a l'Hospital de Móra, el juliol de l'any passat. Més enllà de l'anunci, també va obrir la porta a la incorporació "d'altres actors assistencials", com l'hospital d'Amposta o la Clínica Terres de l'Ebre de Tortosa.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

Entrevista a Rosita Pertegaz, regidora no adscrita d'Amposta

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació