ÉS NOTÍCIA 'Quina morra!' a Primera Columna


Agrofruit surt del concurs de creditors després d'arribar a un acord amb els bancs

Continua imputat l’exdirector general d’Agrofruit, Xavier Guarner, però ja no per apropiació indeguda

Cinta Bonet // TORTOSA

Agrofruit, la principal exportadora de cítrics de Catalunya, ha sortit del concurs de creditors en què es trobava immersa després d'arribar a un acord amb els bancs i subministradors amb una quitança de 10 dels més de 30 milions d'euros de deute que arrossegava. La finalització del procediment, en el qual estava inclosa la mateixa Agrofruit i Ebrefruit SAT, proveïdora dels cítrics dels socis, preveu tornar els 20 milions pendents amb la renegociació dels crèdits bancaris ja vençuts a nou anys i el deute hipotecari en més de 20. Els socis hauran d'assumir quitances d'entre el 70 i el 95%. Un dels advocats de l’empresa, Lluís Salas, ha volgut remarcar que el concurs de creditors ha acabat i que les dos empreses tenen plena capacitat per desenvolupar la seva activitat sense cap altre control que el del consell d’administració.

El president del consell d’administració d’ambdós empreses, Adolf Algueró, ha avançat que caldrà reestructurar les empreses. Agrofruit absorbirà Ebrefruit, i es redimensionarà per treballar amb menys quantitat de cítrics.

Per la seva part, l’advocat i secretari del consell d’Administració d’Agrofruit, Javier Faura, ha destacat que el jutge del Mercantil ha decidit no obrir la peça de responsabilitat contra els membres del consell d’administració i que les tres persones d’aquest consell que estaven sent investigades, el mateix president, Fernando Ferrer i Josep Forés, han deixat d’estar imputats.

Sí que continua imputat tot i que ja no per apropiació indeguda, l’exdirector general d’Agrofruit, Xavier Guarner.


Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


PUBLICITAT

La Comissió de Coordinació de Pensionistes de l'Ebre, a PrimeraColumna

DESTAQUEM

"Els tallers de l'escola"

Entrevista a Carlos Bertomeu i Rafel Franch


PUBLICITAT

La joventut i el món del vi

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Teveon.tv utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació